NETYACHTING
Flexibel zeilen van NetYachting is een abonnement op een zeiljacht met een select aantal medegebruikers. Hierdoor geniet u van alle voordelen van een eigen jacht voor een fractie van de kost- en onderhoudsprijs. Met maximaal zes andere Members krijgt u een jaar lang de beschikking over een van onze kwaliteitsjachten, die in een aantal populaire jachthavens klaarliggen. U heeft elke acht weken recht op minimaal een week zeilen, die u via ons online reserveringssysteem tot een jaar vooruit kunt boeken.

Het reserveringssysteem zorgt er tevens voor dat u uw vaardagen flexibel in kunt plannen. Zo kunt u de ene keer kiezen voor een dagje uit, om de volgende keer een lang weekend of zelfs een week te gaan varen. U kunt ten alle tijden uw reservering wijzigen of met uw medegebruikers van vaartijd ruilen. Naast uw vaste vaardagen kunt u in vele gevallen ook nog eens gratis last minute van uw jacht gebruik maken!

Zeilen zonder zorgen
NetYachting staat voor slim, makkelijk en betaalbaar zeilen. Wij werken met een overzichtelijk all inclusive jaarabonnement, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Zo zijn de kosten voor onderhoud, havengeld en verzekeringen inbegrepen bij het flexibel zeilabonnement. U hoeft enkel een datum te prikken en de boot ligt voor u klaar. Zeilen zonder zorgen!

Dankzij het sharing-concept is flexibel zeilen twee keer zo voordelig als het huren en ruim vier keer zo goedkoop als het kopen van een zeiljacht. Als grootste Nederlandse aanbieder informeren wij u graag over de voordelen die flexibel zeilen via NetYachting met zich meebrengen. Vele tevreden klanten gingen u al voor.

Cruise your way!

Deel een zeiljacht op basis van een jaarabonnement. Hét alternatief voor het huren of kopen van een zeiljacht. Bel +32(0)477565553 of +31(0)618393974.