FRIESEVLOOT
De FrieseVloot is een coöperatie, bestaande uit enthousiaste schippers met goed onderhouden traditionele zeilschepen. Wij willen je graag laten genieten van het leven aan boord en het aandoen van prachtige bestemmingen.

Beleef samen een onvergetelijke tijd op en rond het water.

Een actieve vakantie, een ontspannen weekendje weg, samen een dagje uitwaaien? Kom bij de FrieseVloot! Onze enthousiaste schippers nemen jou of je groep graag mee naar het Wad, IJsselmeer of Friese meren. Kwaliteit, gastheerschap, liefde voor het zeilen en de schepen staan garant voor een onvergetelijke ervaring op en rond het water.

Voor ieder gezelschap biedt de FrieseVloot diverse arrangementen. Een dagje teambuilding met je collega’s. Ga eens met je vrienden een weekendje naar Terschelling. Beleef met je klas een onvergetelijke midweek naar Amsterdam. Zeil een week de horizon tegemoet met de leden van je club.
Combineer het zeilen met verschillende activiteiten op het gebied van cultuur, natuur en sport. Catering, walprogramma’s, we informeren je graag over de mogelijkheden.