DAGTOCHT ZEILEN OP DE WADDENZEE
De Willem Jacob is een 26 meter lange zeilklipper voor het zeilen van dagtochten. Het schip is zeer geschikt voor het varen van dagtochten op de Waddenzee. Bijvoorbeeld voor personeelsuitjes of een dagje weg met familie of vrienden.

De Willem Jacob zeilt niet alleen dagtochten op de Waddenzee. Het vaart bijvoorbeeld ook dagtochten vanuit de stad Groningen of op het Lauwersmeer. We hebben enkele arrangementen voor u samengesteld om u een indruk te geven van de mogelijkheden. Uiteraard passen wij ons aan uw wensen aan. Neem contact op met de schipper om uw wensen voor een dagtocht door te nemen. Er is heel veel mogelijk!

Historie en comfort
Het schip is 130 jaar oud, maar het interieur is modern – zelfs met een echte openhaard! U ervaart het ware zeilen met het comfort van deze tijd. Het zeilen van een dagtocht is geschikt voor actief en passief genieten. Er zijn mensen nodig om de zeilen te hijsen, de zwaarden te lichten en de schoten aan te trekken. Maar er is ook ruimte voor mensen die rustig van de schitterende omgeving willen genieten. Daarom is het zeilen van een dagtocht een plezierige ervaring voor personeel, vrienden en familie. En: voor jong en oud.
mail ons
0031.06-10195870