CATADVENTURES - CATAMARAN ZEILVAKANTIES OP KOS
Een actieve vakantie met als hoofdactiviteit : catamaran-zeilen op het eiland Kos, Griekenland. Je hoeft geen eigen catamaran mee te brengen, je hoeft ook geen talent te hebben. Mannen, vrouwen, tieners, jong en oud, kunnen genieten van alles wat het catamaran-zeilen te bieden heeft : de opwinding en beleving van de snelheid, de technische kant van het zeilen, het sociale aspect, competitief of recreatief, een sportieve manier om een zonnige vakantie door te brengen.

Ervaring is niet vereist. Catamaran-zeilen is een watersport die behoorlijk makkelijk aan te leren is en geen al te fysiek zware inspanningen vraagt. Door met een instructeur of andere meer ervaren zeilers mee te varen, bieden wij je een uitzonderlijke kans om tijdens je vakantie met deze prachtige sport kennis te maken en meteen de ‘speed’ van de formule 1 van het zeilen te beleven.

Indien je wel al de nodige ervaring hebt, kun je uiteraard vrij rondzeilen in deze mooie baai van Kefalos. Rescue als het toch zou misgaan, is daarbij tijdens de zeiluren verzekerd.